Een nieuwe wending in uw carrière

Uw droomjob binnen handbereik

Persoonlijk contact

Rechtstreeks contact met snelle responstijd.

Kwalitatieve service

Resultaatgerichte service van ervaren recruiters.

Variërende jobs

Uitgebreide keuze tussen verschillende jobs.

Jobsy opent de juiste deuren naar een nieuwe job. Zo zetten wij uw sollicitatie kracht bij en verhogen wij uw slaagkansen. Wij bezorgen uw cv aan de juiste persoon, die uw kwaliteiten erkent en naar waarde schat. De werkgevers met wie we samenwerken, streven net als wij naar een langetermijnrelatie tussen zichzelf en hun kandidaten.

Professionele opvolging
Professionele opvolging

De hele sollicitatieprocedure nauwkeurig opgevolgd.

Advies bij geschillen
Advies bij geschillen

Juridisch advies in geval van twijfel over contractuele voorwaarden.

Persoonlijke bemiddeling
Persoonlijke bemiddeling

No-nonsense mentaliteit met bemiddeling op maat van uw vereisten.

Wat bieden we aan?

Droomt u van een job die echt opbrengt? Een mijlpaal in uw carrière? Samen met u zoeken we de perfecte match tussen uw toekomstige werkgever en uw ervaring en competenties. Benieuwd naar wat er direct beschikbaar is? Neem een kijkje tussen onze vacatures.

Hoe gaan we te werk?

Jobsy kennismaking

1

Kennismaking

Inleidend kennismakingsgesprek om u beter te leren kennen. We spreken over uw competenties, ervaringen bij vorige werkgevers, studies, wat u graag doet in het leven, waar u zichzelf ziet werken enzovoort.

Vacature

2

Vacature

Daarna gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij uw wensen past. U kan ook al eens kijken tussen de vacatures die online staan. Is er een die interessant lijkt? Perfect, dan kan u uw cv uploaden bij de vacature.

Jobsy match

3

Match

Eens we de juiste vacature gevonden hebben of een cv is ingediend dat met de online vacature matcht, stellen we uw profiel voor aan de werkgever.

4

Gesprek

De potentiële werkgever geeft dan aan of die al dan niet interesse heeft in een gesprek. Jobsy zal dan een meeting inplannen tussen u en de werkgever.

5

Contract

Voelen u en de werkgever een klik? Dan kunnen beide partijen de arbeidsovereenkomst ondertekenen om de samenwerking te starten.

6

Ready, set, go!

Contracten getekend? Let’s get down to business!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze vacatures.